Personlig ServiceHandgjorda i sverige

Alla Silvertree smycken är designade och skapade för hand i Sverige..

Att vi både designar och skapar våra smycken ger oss möjlighet att vara mycket flexibla för att tillgödose våra kunders önskningar och behov. Vi ändrar gärna vår smycken så att du får precis det du vill ha!Vad Vi Erbjuder
  • Du kanske vill ha ett annat lås på ett armband eller halsband.
  • Du kanske vill ha en annan längd på ett armband eller halsband än de som vi erbjuder som standard..
  • Du vill kanske vill lägga till en förlängningskedja på ett halsband eller armband om Du är osäker på längden. Detta är praktiskt när Du köper ett smycke åt någon annan och inte är säker på storleken eller för att Du helt enkelt tycker det är praktiskt..

Vi kan kanske inte uppfylla alla dina önskemål men finns bara materialet tillgängligt så kan vi i princip förändra precis vad du vill.Kostar Detta Extra?

Inte nödvändigtvis...

Vi gör alla smycken på beställning så om ändringarna är små så behöver det inte förändra priset du ser i butiken. Om du vill ha större förändringar så kan både tid och material kosta lite mer och då återkommer vi med en prisuppgift.

Att begära en offer/prisförfrågan sker naturligtvis helt utan förpliktelser från din sida.Så hur går detta till?

Bara kontakta oss via vår normala "Kontakta Oss" sida. Beskriv vilket smycke i vårt sortiment som du vill förändra och sedan vilka förändringar du skulle vilja ha gjorda. Lämna gärna ett telefonnummer i meddelandet också så kan vi snabbare kontakta dig om vi skulle behöva kompletterande information. Vi hör sedan av oss till dig med ett prisförslag på ditt skräddarsydda smycke och hur du går tillväga för att lägga en beställning.Välkommen!

Meny

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in