Om Silvertree SmyckenEtt Familjeföretag

Silvertree är ett familjeföretag som ägs av Sandra och Michael Nilsson. Sandra kommer ursprungligen från Irland (en keltisk krigare som dagligen har battaljer med det vackra svenska språket :)) Michael är däremot en äkta sillastrypare som är född och uppvuxen i Karlskrona.

Vi finns mitt i den idylliska världsarvsstaden Karlskrona på sydost kusten..Skapade & Tillverkade i Sverige

Alla Silvertree smycken är designade och skapade för hand i Sverige. Vår stil är Tidlös och Elegant och och tilltalar en vid kundkrets. Våra smycken är populära som bröllopssmycken, presenter till födelse- och bemärkelsedagar, julklappar osv men vi har även en stor kundkrets som bara vill ha ett elegant smycken till vardags.

Att vi både designar och skapar våra smycken ger oss möjlighet att vara mycket flexibla för att tillgödose våra kunders önskningar och behov. Om du t.ex behöver ett längre halsband eller föredrar ett annat lås så bara kontakta oss. Vi ändrar gärna vår smycken så att du får precis det du vill ha!

För mer information om våra tjänster klicka här.Var kan du köpa Silvertree smycken?

Hela sortimentet av Silvertree smycken kan du köpa via vår webb-butik..I vår butik på Tradera kan du hitta ett beränsat urval av smycken men även köpa lösa smyckesdelar om du vill göra dina egna smycken.

Vi säljer direkt till dig som slutkund utan mellanhänder vilket gör det möjligt för oss att erbjuda handgjorda smycken i exklusiv design och av hög kvalitet till mycket konkurrenskraftiga priser.

Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.Silvertree is a subsidiary to Rock the Boat.Meny

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Create a free account to save loved items.

Logga in

Create a free account to use wishlists.

Logga in